במפעלים המייצרים ומאחסנים משקאות קיימת מדיניות מחמירה בנוגע לשמירה על היגיינה. אזורי הייצור והאחסון רגישים לזיהום ויכולים להוות קרקע להתרבות חיידקים ווירוסים. על מנת למנוע זאת, יש לנקות ולחטא את כל הציוד, המכשירים והמשטחים מדי יום, וכן להסיר שאריות ייצור על מנת להבטיח איכות מוצר מיטבית. באמצעות ניהול תהליכי היגיינה מדויקים, אנו דואגים למנוע מראש בעיות הקשורות להיגיינת המזון,לסייע לכם בשמירה על מפעל נקי והיגייני, לחסכון בכח אדם, להעלאת תפוקות הייצור ולחסכון כספי מתמשך.